Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Carrick, Carrick, Carrick

United > England.
Det måste ändå kännas märkligt för Tom Cleverley att gå in i en Englandstrupp före Michael Carrick. Carrick har varit den kanske stabilaste spelaren i United under några månader. Ändå väljer Stuart Pearce andra gubbar före. Jag köper direkt att Scott Parker går före, men är lite mer tveksam till Gareth Barry. Framförallt när Pearce använder som argument till att han petat både Rio d.ä och Lampard att ””I know Frank, John Terry and others, I wouldn’t learn anything Wednesday evening – whereas I can learn about some of the others.”
Gerrard har inte varit med sedan 2010 kör han också med, det gamla psykot. Men när var Carrick med senast?
Argumenten emot Carrick är att han inte riktigt tagit chansen när han fått den hos Three Lions tidigare.
* Vi har ändå – igen – en drös spelare med trots petningarna av Rio och Carrick. Rooney, Young, Jones, Cleverley, Welbeck, Smalling är alla Unitedspelare och skrällen Fraizer Campbell var hos oss i elva år.
Kul!
Förr hade vi ju alltid Neville x 2, Scholes, Beckham och Sheringham eller Cole. På senare år har det dock varit tunnsått och det har hänt att det ibland bara varit Rooney från United.
Samtidigt är det ju sekundärt att spela i England. Det vet ju alla.
* Det här är så jävla sjukt att det inte är klokt. Att Mancini låter honom komma tillbaka borde ju gör att hans anseende bland fansen sjunker snabbare än Costa Concorde.
Å andra sidan är Cityfans kapabla till mycket så dom kan säkert glömma och förlåta även om det Tevez gjort får det Rooney gjorde hösten året innan att framstå som en kärleksförklaring.
* Publiksiffra i kväll?
Jag gissar på 59,301 pers.
* Tänk att Stewart Downing och Gary Cahill är med i truppen. Brrr. Kan väl lika gärna slänga med Kieran Richardson i stället.
* Roligt att se att Brother Louis är tillbaka i Les Bleus. Det unnar jag honom. Hade han inte haft brasilianska tvillinggener i kroppen hade han kunnat bli en legend på Old Trafford.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna