Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

West Brom it is

Matchen inte inskriven i kalendern så det är födelsedagskalas planerat här i morgon! Aaaargh!
Jaja, det är ju Rio d.y som firar tre jordevarv så då kan jag faktiskt gå med på en inspelning.
West Brom är det som kommer till OT och vi minns alla Edwins sista stora tabbe på hemmaplan som häpnadsväckande gav WB poäng här förra säsongen. Det var enda gången vi tappade poäng mot ett gästande lag.
2011/2012 har vi varit mer givmilda än vanligt på Drömmarnas Teater, framförallt i Europaspelet, och även torskat två matcher i ligan hemma.
Slut med det nu.
Efter torsdagens allt annat än överjordiska insats från våra pojkar ser jag inget annat val än att ta ut den här startelvan i morgon:

DDG

Jones – Rio d.ä – Evans – Evra

Nani – Scholes – Carrick – Young

Rooney – Welbeck

Således sex plats-/personalförändringar. Park är i sån remarkabelt usel form att han nog startat sin sista ligamatch, Hernandez är mer en inhoppare om vi ska se till impact och Carrick är kanske Årets spelare i United (snacka om turnaround!). Jag längtar innerligt till Valencia är tillbaka och hoppas lika innerligt att han inte tar ett par matcher på sig att komma tillbaka i form. Rooney och Welbeck ska kunna leka med Jonas Olsson och kompani.

Oavsett hur bra Hodgson gjort – 5-1 borta mot Wolves! – det ska ett lag som WBA inte ha skuggan i morgon.

4-0?

* Och så lite lördagsstatistik:

Fergie har ”spelat” 690 matcher på Old Trafford.

V: 488.

O: 132.

F: 70.

1460-491 i målskillnad.

* Park Ji-Sung har startat 17 matcher den här säsongen – vi har torskat 7 av dom. Utan Park i startelvan har vi spelat 25 matcher och bara torskat 1 (via @SullivanMUFC på Twitter)

Som skrivet: Park har inte haft någon rolig säsong.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna