Fulham it was

Fy för den lede vilken trist taktik Jol kom till Drömmarnas teater med. Den höll dock så när på att funka. In med Murphy med 15 kvar och sätt press.
Fuck att det skulle behöva bli en nagelbitare med ett lag som spelade mer defensivt än Stoke – Pogrebnyak började ju försvara halvvägs in på egen halva.
Men whatever: Vi vann. Vi leder. Vi är just nu bäst. Igen.
Bäst:

• Top of the fucking league. Åtta to go.
Bra:
  • Nollan igen. Bortser vi från 1-6-matchen har vi släppt in 21 på 29 fajter. Med två nybörjare i PL.
  • DDG. Igen.
  • Jonny Evans!
  • Ashley Young har oerhört vackra och perfekta inspel när han får sikta in sig.
  • Valencia. Igen.
Illa:
  • Giggs har väl gjort ungefär 1500 bättre halvlekar än dagens första.
  • Ashley Youngs insats strax innan Murphy fick Carricks händer i ryggen och sannolikt borde ha fått straff lämnade mycket i övrigt att önska. Det tyckte Alexander också som skällde på karl’n.
  • Evras passningsspel och beslutsfattande sista 30 går till historien som säsongens sämsta. Jeez. Passningar till höger och vänster, felplacerad, släppte passningar till ingen alls …
  • Inget 2-0!
Annars:
  • Anders Bjuhr kommenterade matchen och lät det här uttalandet hänga i luften ”Danny Murphy är på ett sätt fostrad i Manchester United”. Någon som hängde med i det?
  • Rios rygg som rök? Gissar att det var den omotiverade anfallsruschen i första halvlek som sabbade den.
  • Korta hörnor hela tiden? Det gick ju bra…
  • Varför ut med Rooney?
  • Fulham hade inte ett enda skott på eller utanför mål i andra halvlek.
  • Tänkte inte på hur många gånger det hände, men det var minst två-tre: Welbeck fick bollen i straffområdet med ryggen mot mål. Inget vettigt hände. Tänkte varje gång: Hade Ruud fått bollen i det läget hade han bara vänt och smällt in den.
  • Givetvis ska det fokuseras på ”the pen that never was” i medierna i kväll (redan i Telegraph som vinklar på ”det kontroversiella slutet”) och i morgon. Enligt Debatable Decisions skulle vi ha varit i ledningen med fyra poäng inför Fulham-matchen om alla domslut skötts korrekt. Gör det ännu skönare när City- och ABU-fansen vässar sina knivar och gråter ikapp.
  • Dessutom skulle vi haft straff när Kelly höll upp handen och Evra träffade den i första halvlek. Ingen som vinklat på den storyn om vi hade fått 1-1.
  • Nu är det EN HEL JÄVLA VECKA TILL innan nästa match. Sjukt.