Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Carrick?

Frank Lampard är lårskadad, missar EM och ger England ett mittfält som håller Superettan-klass.
Hemma sitter Michael Carrick och Paul Scholes och undrar vad det är dom ska få se i sommar.
Jordan Henderson, Andy Carroll och Stewart Downing spelar i EM. Tre av de största transferflopparna i modern engelsk övergångshistoria. Okej, det kanske var en överdrift, men titta på summorna som dom kostat och vad dom återbetalat och döm själv.
Det är ju på gränsen till komiskt.
I fallet Scholes har han ju officiellt tackat nej till landslaget sedan länge och där är det inte chockerande att han sitter i fåtöljen i stället. Men mystiken tätnar kring Carrick. Det enda vi hört i hans fall är Roys uttalande att Carrick inte ville vara en bit-part-player.
”I wouldn’t dream of putting Michael on a standby list after he has made it clear in the past he doesn’t want to be involved like that. I’d have to be convinced he was better than the four I’ve selected and that he’d be happy to come out of retirement.”
Men han har ju inte tackat nej till landslaget. Eller? I fallet Lampard måste ju Henderson gå före Carrick eftersom Henderson stod stand-by till skillnad från vår #1 som, enligt Roy inte vill vara avbytare. Och det finns en poäng i Scott Wilsons krönika: Vill man inte slåss för sin plats i laget har man inte förtjänat att vara med när folk går sönder. Men det skulle vara roligt att höra från Carrick själv vad han säger. Telegraph har bara ”källor nära Carrick”. Not good enough.
Men det måste svida för Roy att få åka till Ukraina med tre innermittfältare i form av Gerrard, Parker och Henderson.
* Peter Boleslaw Schmeichel bestämde sig för att sluta i United och det är väl få spelare som kan sluta i en klubb mer på toppen än vad han gjorde.
Tyvärr återvände han ju till England och hade inga problem med att spela för våra blåklädda grannar, vilket solkade ner hans legendstatus något i United. Nu är han dock tillbaka i den rätta klubben i någon slags ambassadörsroll och då får vi väl välkomna honom.
* Gud vad skönt att slippa Sneijder-stories den här sommaren. Nu verkar det vara våra blåklädda grannar som får dras med holländaren.
* Och Rio d.ä tänker bli manager när han blir stor. Tja, varför inte. Han kan en del. Han gillar att ha mycket att göra.
* Sorgliga nyheter når oss när det sägs att vår anfallstalang Will Keane dragit korsbandet.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna