Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Allt är upp och ned

Som om det inte var crazy nog att bekräfta intresset för Robin van Persie så går Fergie all in en gång till och bekräftar ytterligare ett intresse i dag.
På presskonferensen i Shanghai sa altmeister Ferguson så här apropå Mirrors ”avslöjande” att brassen Lucas Moura är klar:
”It’s not correct. We haven’t reached an agreement for the player. We’ve shown an interest but until such time a we get a deal agreed we can’t say he’s our player.”
Vad händer?!
Fergie pratar ytterst sällan om vilka spelare han vill ha innan det bara är en signatur som saknas. Nu är det TVÅ pojkar han outat. Kan verkligen SAF hijacka både RvP och Moura? Vad händer?! Är det verkligen så konspiratoriskt att det bara är för att få sälja de sista säsongskorten som fortfarande finns kvar? Kan vi vara så cyniska?
Jaja, det kan ju faktiskt bli så att ingen av dom kommer hit. Och ingen Baines heller, där skriverierna kallnat betydligt och jag kan tänka mig att han tänker efter en väldig massa gånger. Ytterst förståeligt om han tackar nej med tanke på att han får tampas med en av ligans bästa ytterbackar om en startplats. Men samtidigt är det inte ofta man får chansen att skriva på för United och spela under Fergie.
Jag skriver som bekant inte mycket om rykten men när Alexander pratar specifika spelare är det svårt att låta bli. Så då får vi ta fram lite bilder på Lucas Moura åt er som ännu inte sett den tjommen in action.
Grabben är i alla fall 19 bast, ska spela OS i London och är bakom Neymar Brasiliens hetaste talang.
Här är han:

Väldigt mycket tidig Ronaldo över honom. Väldig egoistisk spelare och det är en aspekt av spelet som Fergie garanterat skulle se till att ta bort till viss del.
Och även om det känns spännande med  en spelare av den här kalibern känns det märkligt att punga ut med över 300 mille på ännu en offensiv winger/släpande anfallare och jag kan inte tänka mig att Nani ser det här som ett välkommet ansikte.
* Annat nytt på presskonferensen – jag kan inte riktigt släppa att Fergie verkligen bekräftar intresse IGEN för en spelare – var att Nemanja är i full träning och att EM-pojkarna återvänder till Carrington på torsdag. Men ett litet orosmoln finns för vilka som börjar säsongen som mittbackspar om nu Alex inte vågar släppa fram Vida direkt.
Fergie:
”It’s not 100 per cent that Jonny Evans and Vida will start the season. Jonny will start running today. Vida and Phil Jones started full training today, which is very positive. If I can keep Rio fit, then Vidic and Jones should give us ample cover.”
Går Rio sönder innan Everton – inte omöjligt – står vi tunna där efter Smallings skada. Scott Wootton kan nog redan börja se fram emot åtminstone en bänkplats på Goodison.
* Tänk att det finns säsongskort kvar. Det är sannerligen nya tider. Minns när det sas att det var flera års kötid på dom.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna