Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Everton it is!

En augustidag utan en seriepremiär för Manchester United är ingen riktig augustidag.
Nu är den här, dagen vi väntat på ända sedan vi stängde av tv:n efter att vi skymtat en argentinare skubba iväg och låtsas fira att han brydde sig om en annan klubb i stan. Det är äntligen dags att inleda Operation Bring Our Trophy Back.
Operationen inleds tämligen nära hemmaplan. Det skiljer nämligen bara 44,6 kilometer mellan Old Trafford och Goodison Park.

United tar bussen de få milen med vetskapen att dessa pojkar inte kan spela: Jonathan Evans, Christopher Smalling, Philip Jones och Darren Fletcher.
Det är fortfarande outrett hur läget är med Rio Ferdinand men det skulle verkligen inte förvåna mig om han ÄR skadad. Speciellt inte när han vräkte ur sig den här tweeten för någon timme sen:

Det tolkar åtminstone jag som att han är borta från kvällens match. Och sannolikt från många fler. Vi går alltså in i en ny säsong utan FYRA av våra mittbackar och den ende som är helt är han som inte spelat en ligamatch på NIO MÅNADER.
Samtidigt mosar Fergie in offensiva spelare och en vänster-/högerback från Holland.
Jaja. Det är bara att vänja sig vad att vi har något slags avtal med läkarna/naprapaterna/sjukgymnasterna i klubben att de måste ha ett visst antal spelare till sitt förfogande hela tiden.
Det ger oss i alla fall en backlinje som tar ut sig själv och som består till hälften av backar:

Valencia – Carrick – Vidic – Evra

och på mittfältet blir konkurrensen mindre när Carrick flyttar ned. Då ser jag detta:

Nani – Scholes – Anderson – Young

och samma som i går med Rooney bakom Welbeck (som sägs vara nära att förlänga sitt kontrakt).

Hur det går?
Vi blåser Gibson & co av banan. 3-0. Minst. Speciellt om inte Fellaini (småskadad) kan vara med.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna