Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Newcastle it is (utan Valencia)

I kväll välkomnar Old Trafford ingen mindre än Gabriel Obertan tillbaka.
Det är dags för Capital One Cup-match mot Skatorna från norr och det första vi möts av när vi kollar av United-nyheterna denna onsdagsmorgon är att även Antonio Valencia är skadad. Den enda lilla trösten, som kan göra att det bara är hittepå, är att det är samma tidning som skrev att Wayne Rooney var frisk nog att sitta på bänken mot Galatasaray som skriver om detta.
Men det enklaste är ändå att utgå ifrån att han är borta i ett par månader. Då kan vi bara bli positivt överraskade. Eller? Inte? Nej, det kanske var att ta i.
Nåväl, vi har väl i alla fall 11 man att ställa ut på planen mot Pardews mannar och med tanke på skadeläget, Liverpool i söndags och Spurs på lördag, ser jag denna elva:

De Gea

Veseli/Vermijl – M. Keane – Wootton – Büttner/Blackett

Henriquez –Fletcher/Powell – Cleverley – Lingard/Brady

Chicharito – Welbeck

Det är inte lätt att gissa Carling Cup-lag, det vet ni. Ibland kan gubben köra fyra-fem ungdomar, ibland en eller två, från start. Men i backlinjen har han inte så mycket att laborera med utan där lär det bli minst tre från U21-reserv-laget. Veseli & co är rätt versatile men jag gissar att Keane, också högerback, gör Wootton sällskap i mitten.
På mittfältet borde rimligen Anderson starta, det är dags att röra på sig, men det viktigaste är att Fletcher får plats även om jag är osäker på om han verkligen börjar i kväll. Och är det någon vi hoppas på som verkligen behöver matcher så är det Tompa C. Kanterna är luriga. Med Valencia och Young skadade, Giggs från start mot Liverpool så finns det inte mycket att välja på här heller. Lingard var pigg på försäsongen och vad jag förstår så kan vår nye chilenare vara en winger också.
Framåt måste det bara bli den duon med förhoppningsvis ett inhopp av vår favorittorsk.
Attack!
(Mick Phelan bekräftar bara att Fletch och Powell ska vara involverade. That’s it)
* Det här var rolig läsning. Logiken bakom rubriken är som en 3-årings. Och vadå ”horror injury?”. Inte ord i artikeln som backar upp det.
Omfg.
Ska bli intressant att höra Fergies dom angående Valencia i kväll. Vore ju omvälvande om det inte var någon större fara.
* Oklart hur mycket Newcastle satsar i kväll men jag utgår ifrån att Obertan spelar. Pardew har även hintat att Tioté, Coloccini och Ameobi ska starta så det lär bli hyfsat tufft. Litar på 3-2-vinst. Hattrick av Henriquez.
Ingen tv-sändning i kväll (helt normalt år 2012) så vi får lita på the world wide web.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna