Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

WAG-special

Pep Guardiola och sannolikt även José Mourinho kommer att söka nya jobb i sommar.
Och det blir varken Barcelona eller Real Madrid för någon av dom. Det innebär egentligen att det inte finns särskilt många klubbar kvar att placera dessa härförare i: Chelsea, Manchester City, Paris SG – och Manchester United.
Chelsea och city lär vara favoriter att landa dom, men finns det en öppning för att Fergie tar sitt pick och pack och spenderar resten av sina dagar med Cathy på rivieran i Frankrike tror jag att både Pep och Mourinho står med mössan i handen utanför Safe Hands Gills kontor.
Eller tror och tror. Det vore ju idioti att inte göra det.
Vad säger ni? Pep eller Mou? Eller nån annan?
Själv har jag inte ens vågat ta ställning eftersom jag inte vill föreställa mig livet efter Alexander förrän jag verkligen behöver det. Ni däremot får banne mej rösta redan nu.
* Fruar och flickvänner.
Wives and girlfriends.
WAGS.
Det skrivs inte ofta om våra pojkars andra hälfter på den här bloggen. En anledning är att det är pojkarna som sparkar boll.
Men en bild kan vi väl trycka ut utan att riskera en backlash. Håll till godo och gissa gärna vem som hör ihop med vem – hur ni nu ska lyckas göra det.
Svaret står längst ned i inlägget.

* Det var som att trycka på play så MOSADE Ronaldo floskler.
En intervju att dö för. Eller inte.

* Sex dagar kvar till Derbyt. Gick in med en femhundring på city i dag i mitt sedvanliga antijinx-försök. Första känslan är dock av någon outgrundlig anledning positiv. Jag vet inte varför. Kanske för att United kan spela med C-laget på onsdag medan plastklubben eventuellt kör med åtminstone halva A-laget för att ha en chans att nå Europa League. Om dom nu vill spela där, vilket Fergie försöker få dom att vilja.
Och som alltid: Positiva känslor inför en stormatch är aldrig roliga att ha.
* West Ham borta i FA-cupen. Så klart. Premier League och bortaplan är the shit i cupspelet.
Jag längtar OERHÖRT efter en FA-cupvinst. Alltför länge sedan sist. Jag har fortfarande inte sett straffläggningen när Ljungberg & co bestal oss på titeln 2005.
* En som jag hoppas få se mot Cluj på onsdag är Phil Jones. Och då hoppas jag att han visar det som fick Fabio Capello att en gång i tiden – inte så jättelänge sedan, det är bara ett år sen – jämföra Jones med Fernando Hierro och Franco Baresi.
Jones har sett ytterst vilsen ut i sina framträdanden sen comebacken. Åtminstone i inhoppen. Mot Gala var han helt okej, och då var han mittback. Men två gånger har han kommit från bänken och spelat på mittfältet och mest yrat runt och det har jag stor förståelse för.
Men det är som bekant ingen social verksamhet att spela för Manchester United och tjäna miljoner varje månad.
När nu Fergie får chansen att spela med alla utom de han tänker starta med i derbyt borde han rimligen spela Jones på den position han vill se honom i i framtiden. Och jag är oerhört nyfiken på svaret. Jag tror nämligen att han kan bli hur stor som helst antingen som mittback eller defensiv mittfältare. Men jag tror inte att han blir det särskilt snart om Alec fortsätter röra om saker och ting i skalle och position på honom.
Däremot är jag helt övertygad om att han måste gå ner i vikt innan han kan bli en world beater.

* Facit på spelarfruarna: Jones, Smalling, Büttner, Nani, Evans, RvP, Fletcher och Vida.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna